alexametrics
24.3 C
Kudus
Sunday, May 29, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

zabidi

Gaji ASN Ora Sido Dipotong

PAMARENTAH Kabupaten Pati (Pemkab) ora sido ngethok gaji pegawai negeri (ASN). Mung nggeser pos belonjo sing resapane kurang kanggo nangani Covid-19.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/