alexametrics
25.4 C
Kudus
Tuesday, May 17, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

seniman teater

Gawe Film Soko Cerito Rakyat

Senajan ora iso gawe pentas nang panggung koyo biasane, seniman teater Kabupaten Pati ora kelangan akal. Carane koyok seng dilakoni cah-cah nom kelompok Teater Mina Tani. Naskah cerito rakyat diangkat dadi film.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/