alexametrics
25.4 C
Kudus
Thursday, May 19, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

njawani

Dalan Provinsi neng Bangsri Dadi Kali

Ruas dalanan provinsi neng Bangsri teko ngarep Koramil Bangsri, Jeporo, tekan perempatan Bangsri dadi kali wingi. Banyu banjir luweh akih mili nang dalan dibandingno neng selokan. Banjire duwure sekitar 15 sentimeter.

Gowo Keluargo go Mborong Minyak

Ana kedadeyan menarik ing mini market Kelet, Keling, Jepara. Warga sing mayoritas ibu-ibu padha rebutan tuku minyak goreng. Amergo regane luwih murah dibandingno neng pasar tradisional.

Prasah, Tradhisi Penganten Deso sing Larang

ORA let suwe, pasangan sing nganakake pesta mantenan ing Desa Guwosobokerto, Kecamatan Welahan, Jepara, ujug-ujug kesuwur. Alasane, mantenane nggawa kebo gedhe banget sing diarak warga. Kebo iku ora tanpa alesan.

Berduaan ning Kamar, Sejoli Digropyok Wargo

Wingi isuk ning Bawu, Kecamatan Batealit, Jeporo, digegerno adegan gropyok ning salah siji omahe warga. Penyebabe, enek pasangan udu bebojoan berduaan ning njerone kamar. Yoiku wong wadon umur 44 sing wes duwe bojo, lan wong lanang umur 31 sing jik bujang.

Emak-Emak Bakulan Krupuk Nganggo Motor Sport

Senin (6/12) winginane sempet heboh ning salah siji grup Facebook Info Seputar Jepara. Ning salah siji postingane, enek foto-foto sing nunjukne enek emak-emak bakulan krupuk nganggo motor sport warna pink sing gambare tokoh kartun Hello Kitty.

Perkoro Kaos Iso Dadi Padu

Masjid Baitussyakur, Desa Seren, Kecamatan Sulang, Rembang lagi didandani. Ndek wingenane, Bupati Rembang Abdul Hafidz melu nyelehno bata wiwitan.

Dikiro Jabang Bayi, Jebule Kucing Keguguran

Media sosial ning Jeporo sempet digegerke penemuan janin ning ngarepe toko modern ning Kecamatan Pakisaji urung suwi iki. Janin kui geletakan ning cerake tumpukan galon ning toko kui. Sak uwise dicek, jebule kui janine kucing.

Gawe Film Soko Cerito Rakyat

Senajan ora iso gawe pentas nang panggung koyo biasane, seniman teater Kabupaten Pati ora kelangan akal. Carane koyok seng dilakoni cah-cah nom kelompok Teater Mina Tani. Naskah cerito rakyat diangkat dadi film.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/