alexametrics
26.1 C
Kudus
Wednesday, May 18, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

kucing keguguran

Dikiro Jabang Bayi, Jebule Kucing Keguguran

Media sosial ning Jeporo sempet digegerke penemuan janin ning ngarepe toko modern ning Kecamatan Pakisaji urung suwi iki. Janin kui geletakan ning cerake tumpukan galon ning toko kui. Sak uwise dicek, jebule kui janine kucing.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/