alexametrics
29.5 C
Kudus
Friday, May 20, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

jamban

Nampa Pitulung Jamban Tanpa Tutup

BLORA - Cacahe ana 2.079 warga nampa pitulung jamban, utawa Pangembangan Sistem Manajemen Limbah Domestik Lokal (SPALD-S). Supaya sing ora duwe, bisa duweni jamban. Sing lucu, jamban iki ora ana payone. Dadi yen udan, banyu kanthi otomatis bebas mlebu. Kajaba iku, tembok utowo bilik kasebut ora plester.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/