alexametrics
23.8 C
Kudus
Sunday, May 22, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

gaji asn tidak dipotong

Gaji ASN Ora Sido Dipotong

PAMARENTAH Kabupaten Pati (Pemkab) ora sido ngethok gaji pegawai negeri (ASN). Mung nggeser pos belonjo sing resapane kurang kanggo nangani Covid-19.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/