alexametrics
26.8 C
Kudus
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

desa Mambak

Ngeduk Kuburan Nganggo Geraji Mesin

ANA-ana wae pak tukang gali kubur ning Desa Mambak, Pakis Aji iki. Biasa diceluk Lek Hasyim. Sangar. Lha piye ora sangar. Ngeduk kuburan nganggo graji mesin.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/