alexametrics
25.2 C
Kudus
Monday, May 23, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

berita jowo

Dikiro Jabang Bayi, Jebule Kucing Keguguran

Media sosial ning Jeporo sempet digegerke penemuan janin ning ngarepe toko modern ning Kecamatan Pakisaji urung suwi iki. Janin kui geletakan ning cerake tumpukan galon ning toko kui. Sak uwise dicek, jebule kui janine kucing.

Latest news

- Advertisement -spot_img
/