alexametrics
Minggu, 24 Oct 2021
radarkudus
Home > Jepara
icon featured
Jepara

Masang Papan Kok Ganggu Wong Mlaku

09 September 2021, 11: 33: 41 WIB | editor : Ali Mustofa

GANGGU: Petugas Satpol PP dan Damkar Jepara Agus DP nunjukke papan seng dipasang terlalu rendah neng Kol. Sugiyono, Jeporo, wingenane.

GANGGU: Petugas Satpol PP dan Damkar Jepara Agus DP nunjukke papan seng dipasang terlalu rendah neng Kol. Sugiyono, Jeporo, wingenane. (SURANA FOR RADAR KUDUS)

Share this      

JEPARA – Salah sijine papan tunjuk minimarket ning Jeporo dipasang kemengisren. Duwure mung sak meter. Padahal, nggon pemasangane pas ning nggon dalan jatang mlaku wong. Akibate, wong sing mlaku kudu minggir sek. Utowo nunduk nik pengen lewat.

Lokasine kui ana ning dalan Kol. Sugiyono Jeporo. Pemasangane kui lagi pirang dino kepungkur. Ngerti kui, Kasi Damkar Surana lan Kasi Ops. Satpol PP Jepara Agus DP langsung marani nang lokasi. ”Kebeneran wae omah kulo nggih ning kono,” jarene Surana.

Surana mitururake pemasangan papan kui Minggu (5/9) bengi. Ngerti nek masange papan kui ganggu wong mlaku, deknen lan petugas Satpol PP dan Damkar Jepara langsung marani minimarket kui Senin (6/9) isuk.

Baca juga: Bantuan Tunai Rp 1,2 Juta bagi PKL dan Warung Segera Dicairkan

Soko pantauan ning gone lokasi wingi, papan kui isih kepasang. Ombone sekitar semeter. ”Tugase dinasku yoiku ditegur. Jarene mergo ning duwure enek kabel,” jarene Surana.

Jare Surana, papan kui kudu diduwurne secepete. Dekne ngancem nik papane gak ndang diwuwurke, bakalan dipotong paksa. Amarga wes ganggu fasilitas wong mlaku. (rom)

(ks/zen/top/JPR)

 TOP