alexametrics
Jumat, 06 Aug 2021
radarkudus
Home > Jepara
icon featured
Jepara

Depresi, Nyelonong Masuk Omahe Wong

20 Juli 2021, 10: 05: 37 WIB | editor : Ali Mustofa

DIAMANKE: Polsek Tahunan ngamanke ibu-ibu depresi sing masuk nyelonong omahe wong  Ngabul, Tahunan, Jepara.

DIAMANKE: Polsek Tahunan ngamanke ibu-ibu depresi sing masuk nyelonong omahe wong  Ngabul, Tahunan, Jepara. (POLSEK TAHUNAN/RADAR KUDUS)

Share this      

JEPARA – Omahe Syamsul Arif wong RT 1/ RW 1, Desa Ngabul, Kec. Tahunan dileboni wong wedok Minggu (18/7) wingi. Sempet dikiro ameh njupuk barang. Tapi wong wedok kuwi jebule depresi.

Pas dipergoki sing nduwe omah mlebu seko lawang ngarep, malah wong wedok iku nyakar karo ngantem nganggo sandal. Sing duwe omah ya kaget. Ujug-ujug ana wong nyelonong masuk omah.

Banjur metu seko omah. Wong wedok mau diamanke warga kampong kono. Bareng polisi tekan lokasi, ditakoni. Ngakune ora njupuk apa-apa.

Baca juga: Hindari Kerumunan, Pemotongan Hewan Kurban di RPH Blora Digelar 3 Hari

Kapolsek Tahunan AKP Suyitno njelaske wong wedok kuwi warga Senenan. Gelagate kaya wong depresi. Terus diamanke ning kantor Polsek Tahunan. ”Akhire dijikuk keluargane muleh ning Senenan,” kondone kapolsek.

Kabar iku uga ngeluruske postingan-postingan sing sempet rame ning Facebook bar kejadian. Kabare kuwi omah dileboni maling. Nanging malinge kepergok sing duwe omah. Sing bener ono wong depresi masuk omah. Nanging ora njupuk apa-apa. Mung merga depresi tok.

(ks/war/zen/top/JPR)

 TOP