alexametrics
Rabu, 23 Jun 2021
radarkudus
Home > Pati
icon featured
Pati

Suwi Ngilang, Ketemu Wes Dadi Rongko

10 Juni 2021, 11: 43: 46 WIB | editor : Ali Mustofa

DIGARIS KUNING: Polsek Pati mengamankan TKP temuan korban hilang belum lama ini (8/6).

DIGARIS KUNING: Polsek Pati mengamankan TKP temuan korban hilang belum lama ini (8/6). (POLSEK FOR RADAR KUDUS)

Share this      

PATI - Wis luwih sewulan ilang, warga wedok inisial P ing Desa Ngepungrojo, Pati, ditemokake mati lan mung balung.

Warga lokal kaget amarga nemokake tengkorak manungsa ing sawah Desa Ngepungrojo, Pati. Nalika awak wadon ditemokake, wis garing.

Mayit iki kedadeyan dina Selasa awan, 8 Juni udakara jam 15.00. Mayit kasebut pisanan ditemokake dening suket gajah sing golek.

Baca juga: Ratusan Rumah Disita Bareskrim Polri, Diduga Terkait Korupsi KPR

”Dheweke umure udakara 75 taun. Kronologi kasebut ana ing tebu tebu, ing lapangan Suket Gajahan. Warga ngethok suket iku mau. Terus ketemu mayit ditemokake ing kana lan wis arupa balung," Plt Kepala Polisi Pati, Iptu Aris Pristianto, Wektu ditelfon wingi. 

Meruhi kedadeyan kasebut, sing golek suket gajah langsung nglaporake kedadeyan kasebut menyang warga lokal.

”Ana warga sing ngakoni mayit kasebut. Wiwit saka sandhangan sing dienggo, postur awak nganti bentuk tengkorak lan praupane korban padha karo kulawargane. Sandhangan kasebut isih diakoni dening kulawarga,” jarene.

Mayit kasebut dikenal minangka warga ing Desa Ngepungrojo, Kabupaten Pati. Saka narasi kulawarga, korban kasebut dikenal duwe keterbatasan mental utawa kelainan mental.

Korban sering ninggalake omahe. Korban pungkasan sing dingerteni ninggalake omah udakara 2,5 wulan kepungkur. Sadurunge layone ditemokake mati ing sawah.

”Kulawarga wis nampa kedadeyan iki lan ora pengin otopsi. Mayit korban dikubur wingi," jarene. (adr)

(ks/zen/top/JPR)

 TOP