alexametrics
Sabtu, 19 Jun 2021
radarkudus
Home > Jepara
icon featured
Jepara

Bulldozer Malik neng Kali

08 Juni 2021, 10: 30: 44 WIB | editor : Ali Mustofa

AMBRUK: Loader proyek talut kali ning Deso Kecapi, Tahunan, keblasuk ning kali amarga lemahe ra kuat nahan.

AMBRUK: Loader proyek talut kali ning Deso Kecapi, Tahunan, keblasuk ning kali amarga lemahe ra kuat nahan. (NETIZEN FOR RADAR KUDUS)

Share this      

JEPARA – Minggu (6/6) winginane ono kejadian bulldozer atawi loader malik neng Deso Kecapi,Tahunan, Jeporo. Kejadian iku ngakibatno siji wong mati. M, 41, warga Deso Ngelowetan, Demak, dadi korban kecelakaan proyek pembangunan talut iku.

Kejadiane sekitare jam 10.00. Enek dump truk ngedunke lemah ning lokasi proyek iku. Tapi, dump truk kui kejeglong sampek ra bisa metu saka lokasi. Wiji, Salah siji saksi ngomong, supir dump truk mau njaluk tulung ning korban kanggo narik kendaraane. Kebetulan, korban kui operator loader.

Saat iku, korban duweni maksud ngeratakne lemah sing enek ning lokasi. Supaya truk sing ngangkut lemah ora keblasuk maneh. Tapi, talut sing fungsi kanggo penahan lemah ambrol. Akhire alat berat sing jenise loader kui keperosok ning njero kali kang jerune sekitar pitung meter.

Baca juga: Dari Penyanyi Jadi Instruktur Gym

”Sekitar 30 menit korban lagek isa dievakuai. Carane narik loader sing tibo nganggo alat berat liane. Tapi korban keadaane wes mati. Amarga kondisi korban saat iku kegencet pintu loader," jare Wiji.

Sak barine dievakuasi, korban langsung digowo ning RSUD RA Kartini kanggo visum. Hasile diperkirakan korban mati amarga benturan mbari barang tumpul.

”Korban ngalami pendarahan ning kuping tengen lan irung. Amarga benturan kepala dengan benda keras,” jelase dr. Eko kang saat kui bertugas nglakoake visum. (rom)

(ks/zen/top/JPR)

 TOP