alexametrics
Minggu, 09 May 2021
radarkudus
Home > Jepara
icon featured
Jepara

Gambare E-Tilang Tambah Cetho

04 Mei 2021, 10: 14: 36 WIB | editor : Ali Mustofa

NGLANGGAR: Pengendara lewat neng perapatan Rahayu kedeteksi kamera CCTV ora nganggo helem.

NGLANGGAR: Pengendara lewat neng perapatan Rahayu kedeteksi kamera CCTV ora nganggo helem. (SATLANTAS FOR RADAR KUDUS)

Share this      

JEPORO - Ati-ati lur. Ojo nglanggar aturan lalu lintas. Ana CCTV e-tilang sing resolusi gambare cetha. Dadi isa ngedeteksi pelat nomer kendaraan sing ngelanggar. CCTV iku ana ning perapatan Rahayu Jalan Pemuda lan Tugu Kartini.
Ora mung pelat nomer sing kedeteksi. Yen wong liwat mboncengke selingkuhan ya ketok gambare.
Kasatlantas Polres Jeporo AKP Doddy Triyantoro jelaske yen awale CCTV e-tilang resolusi gambare kurang cetho utowo burem. Banjur diganti sing luwih cetho.

CCTV iku ora mung kanggo e-tilang. Nanging uga kanggo ndeloki situasi lalu lintas ning dalan iku. "Seng ngelanggar lalu lintas langsung iso kedeteksi,” omonge kasatlantas.

E-tilang ugo ora ngandalke CCTV ning perapatan iku. Ana kamera sing dienggo petugas lantas. Kamera iku dideleh ning duwur heleme. Kamera portable. Yen anggota Satlantas nganggo kamera iku kanggo patroli maring dalan sak Jeporo. Kamera iku ya isa ndeteksi pelanggar lalu lintas. Kaya tha ora nganggo helm, nglawan arus, utowo ugal-ugalan ning ndalan. 

Baca juga: Bahaya “Tik Tok” bagi Remaja

(ks/war/zen/top/JPR)

 TOP