alexametrics
Kamis, 15 Apr 2021
radarkudus
Home > Kudus
icon featured
Kudus

Polisi Disiagakno kanggo Jagan-Jagan

08 April 2021, 10: 08: 07 WIB | editor : Ali Mustofa

OPERASI: Polres Kudus jogo keamanan lan ngantisipasi balapan liar ngadepi wulan poso ing dalan-dalan wingenane.

OPERASI: Polres Kudus jogo keamanan lan ngantisipasi balapan liar ngadepi wulan poso ing dalan-dalan wingenane. (POLRES KUDUS FOR RADAR KUDUS)

Share this      

KUDUS – Polres Kudus ngadakke operasi rutinan sing ditujukke kanggo cah-cah nom kang kerep balapan liar. Iku kanggo antisipasi ramaine kejadian iku wektu wulan poso.

Anggota Polres disiagakke ing dalan-dalan Kota  Kudus. Dheweke nganggo mobil lan motor. Lan peralatan lengkap. Sak liyane anggota Polres, anggota Polsek ugo melu patroli.

Kasat Sabhara Polres Kudus AKP Anwar ngomong yen patroli iku agenda rutinan. Nanging nyedaki poso iki ditingkatake.

Baca juga: Cegah Radikalisme, Bupati Pati Minta Perbanyak Dialog

Tujuane sak liyane antisipasi balap liar ugo antisipasi gangguan ketertiban lan keamanan. Amargo balap liar ing klompok cah-cah nom kerep ono wektu poso. Pas wektu ngabuburit, wengi, lan wektu saur.

Sak liyane pertimbangan wektu, patroli ugo nimbang panggonan. Papan kang rawan iku dipetakke. Antarane Dalan Lingkar Lor Desa Klumpit, Dalan Lingkar Kulon, ugo Dalan Jenderal Sudirman kang kulino kanggo balapan liar pas wengi.

Dikarepke operasi iku iso ngurangi lan ngantisipasi balapan liar. Luwih-luwih balapan iku ngerugike keselametan pangguno dalan liyane. (tos)

(ks/zen/top/JPR)

 TOP