alexametrics
Kamis, 15 Apr 2021
radarkudus
Home > Grobogan
icon featured
Grobogan

Dikeruk, Ben Banyune Lancar

05 April 2021, 09: 46: 13 WIB | editor : Ali Mustofa

DIKERUK TERUS: Bego nalika ngeruk Kali Tuntang sing bagian cedak jembatan Gubug, Grobogan, wingi.

DIKERUK TERUS: Bego nalika ngeruk Kali Tuntang sing bagian cedak jembatan Gubug, Grobogan, wingi. (SAIFUL ANWAR/RADAR KUDUS)

Share this      

GROBOGAN - Kali Tuntang sing ning Gubug, Grobogan, lemahe dikeruk ben aliran banyune lancar. Olehe ngeruk iku nganggo escavator utawa bego. Yen aliran banyune lancar, sawahe wong sing ning wilayah Gubug lor iso lancar olehe nandur pari.

Urung suwi wingi, aliran sing tumuju Gubur lor ditutup rung minggunan. Banyu sing kanggo pengairan sawah otomatis mandek total. Nanging, aliran iku mau dibuka maneh sak wuse diprotes warga.  

Baca juga: Pilih yang Aduhai dan Tahan Lama

(ks/ful/zen/top/JPR)

 TOP