alexametrics
30.5 C
Kudus
Thursday, May 12, 2022

Ngeflay Nyabu nang Kuburan, Malah Ditangkep Polisi

KUDUS – Polisi Daerah Jawa Tengah nangkep loro warga Kudus. Yaiku GB, 42, warga Prambatan Lor, Kaliwungu. Lan RP, 27, warga Desa Klumpit, Gebog. Pelaku loro kasebut dicekel nalika lagi ngonsumsi sabu-sabu ing pesareyane Mbh Kramat, Prambatan Lor, Kaliwungu. Watara jam 21.00.

Dirresnarkoba Polda Jateng Kombes Pol Lutfi Martadian ngandhakake, pihake wiwitane nampa laporan saka masyarakat. Yen ing lingkungan kasebut ana transaksi narkotika. Saka informasi kasebut, dheweke ngirim tim.

”Ing lapangan, jebule pancen ana wong loro. Banjur tim kasebut nindakake pemeriksaan awak,” jlentrehe.


Saka hasil pamariksaan kasebut, kabukten pelaku loro mau nggawa sabu lan pirantine. Rong bungkus sabu-sabu kasebut dilebokake ing plastik klip ing njero bungkus rokok.

”Loro paket sabu. Bobote 12,5 gram,” kandhane.

Baca Juga :  Duh, Tunggakan Retribusi di Pasar Kliwon Kudus Capai Rp 3 Miliar

Kanthi bukti, pelaku loro kasebut ditahan ing Ditresnarkoba Polda Jateng. Kanggo investigasi sing luwih jero.

”Miturut informasi, barang kasebut dijupuk saka Jepara. Saka kene isih diteliti lan ditelusuri luwih lanjut,” ujare.

Kepala Desa Prambatan Lor Teguh Budi Handoyo mratelakake, salah sijine sing dicekel pancen warga Prambatan Lor. Asli warga Pati lan nikah karo warga Prambatan Lor.

”Iki residivis. Sak durunge wes soko penjara, lagi metu sewulan iki,” jlentrehe.

Miturut dheweke, ing makam Mbh Kramat, Prambatan Lor iku sering kedadeyan dienggoa ngombe. Ora mung sepisan iki. Iku amarga lokasi sepi.

”Sering digawe ngumpul karo bocah-bocah punk. Biasane tekan ing wayah wengi.  Dadine warga ora ngerti,” tambahe. (zen)






Reporter: Eko Santoso

KUDUS – Polisi Daerah Jawa Tengah nangkep loro warga Kudus. Yaiku GB, 42, warga Prambatan Lor, Kaliwungu. Lan RP, 27, warga Desa Klumpit, Gebog. Pelaku loro kasebut dicekel nalika lagi ngonsumsi sabu-sabu ing pesareyane Mbh Kramat, Prambatan Lor, Kaliwungu. Watara jam 21.00.

Dirresnarkoba Polda Jateng Kombes Pol Lutfi Martadian ngandhakake, pihake wiwitane nampa laporan saka masyarakat. Yen ing lingkungan kasebut ana transaksi narkotika. Saka informasi kasebut, dheweke ngirim tim.

”Ing lapangan, jebule pancen ana wong loro. Banjur tim kasebut nindakake pemeriksaan awak,” jlentrehe.

Saka hasil pamariksaan kasebut, kabukten pelaku loro mau nggawa sabu lan pirantine. Rong bungkus sabu-sabu kasebut dilebokake ing plastik klip ing njero bungkus rokok.

”Loro paket sabu. Bobote 12,5 gram,” kandhane.

Baca Juga :  Dikiro Jabang Bayi, Jebule Kucing Keguguran

Kanthi bukti, pelaku loro kasebut ditahan ing Ditresnarkoba Polda Jateng. Kanggo investigasi sing luwih jero.

”Miturut informasi, barang kasebut dijupuk saka Jepara. Saka kene isih diteliti lan ditelusuri luwih lanjut,” ujare.

Kepala Desa Prambatan Lor Teguh Budi Handoyo mratelakake, salah sijine sing dicekel pancen warga Prambatan Lor. Asli warga Pati lan nikah karo warga Prambatan Lor.

”Iki residivis. Sak durunge wes soko penjara, lagi metu sewulan iki,” jlentrehe.

Miturut dheweke, ing makam Mbh Kramat, Prambatan Lor iku sering kedadeyan dienggoa ngombe. Ora mung sepisan iki. Iku amarga lokasi sepi.

”Sering digawe ngumpul karo bocah-bocah punk. Biasane tekan ing wayah wengi.  Dadine warga ora ngerti,” tambahe. (zen)






Reporter: Eko Santoso

Most Read

Artikel Terbaru

/