alexametrics
24.1 C
Kudus
Friday, November 26, 2021

Njawani

Nampa Pitulung Jamban Tanpa Tutup

BLORA - Cacahe ana 2.079 warga nampa pitulung jamban, utawa Pangembangan Sistem Manajemen Limbah Domestik Lokal (SPALD-S). Supaya sing ora duwe, bisa duweni jamban. Sing lucu, jamban iki ora ana payone. Dadi yen udan, banyu kanthi otomatis bebas mlebu. Kajaba iku, tembok utowo bilik kasebut ora plester.

Dikiro Jabang Bayi, Jebule Kucing Keguguran

Media sosial ning Jeporo sempet digegerke penemuan janin ning ngarepe toko modern ning Kecamatan Pakisaji urung suwi iki. Janin kui geletakan ning cerake tumpukan galon ning toko kui. Sak uwise dicek, jebule kui janine kucing.

Ati-Ati Liwat Rel Sepur, Lur…

Ning bumi Grobogan, isih akeh sebrangan rel sepur sing durung ana palange. Salah sijine rel ning Desa Sembung, Kecamatan Godong.

Gaji ASN Ora Sido Dipotong

PAMARENTAH Kabupaten Pati (Pemkab) ora sido ngethok gaji pegawai negeri (ASN). Mung nggeser pos belonjo sing resapane kurang kanggo nangani Covid-19.

Gawe Film Soko Cerito Rakyat

Senajan ora iso gawe pentas nang panggung koyo biasane, seniman teater Kabupaten Pati ora kelangan akal. Carane koyok seng dilakoni cah-cah nom kelompok Teater Mina Tani. Naskah cerito rakyat diangkat dadi film.

Berita Terbaru