25.3 C
Kudus
Monday, November 28, 2022

Njawani

Dalan Provinsi neng Bangsri Dadi Kali

Ruas dalanan provinsi neng Bangsri teko ngarep Koramil Bangsri, Jeporo, tekan perempatan Bangsri dadi kali wingi. Banyu banjir luweh akih mili nang dalan dibandingno neng selokan. Banjire duwure sekitar 15 sentimeter.

Solidaritas, Sopir Wadon Tolak Aturan ODOL 

WONG wadon iki ojo dingeti sebelah mata. Amargi deweke iso berjuang lan kuat ngadepi liku dalan. Wong wadon iki namane Novia Endah Lestari warga Desa Piji, Kecamatan Dawe Kudus. 

Ngeflay Nyabu nang Kuburan, Malah Ditangkep Polisi

Polisi Daerah Jawa Tengah nangkep loro warga Kudus. Yaiku GB, 42, warga Prambatan Lor, Kaliwungu. Lan RP, 27, warga Desa Klumpit, Gebog. Pelaku loro kasebut dicekel nalika lagi ngonsumsi sabu-sabu ing pesareyane Mbh Kramat, Prambatan Lor, Kaliwungu. Watara jam 21.00.

Gowo Keluargo go Mborong Minyak

Ana kedadeyan menarik ing mini market Kelet, Keling, Jepara. Warga sing mayoritas ibu-ibu padha rebutan tuku minyak goreng. Amergo regane luwih murah dibandingno neng pasar tradisional.

Prasah, Tradhisi Penganten Deso sing Larang

ORA let suwe, pasangan sing nganakake pesta mantenan ing Desa Guwosobokerto, Kecamatan Welahan, Jepara, ujug-ujug kesuwur. Alasane, mantenane nggawa kebo gedhe banget sing diarak warga. Kebo iku ora tanpa alesan.

Berduaan ning Kamar, Sejoli Digropyok Wargo

Wingi isuk ning Bawu, Kecamatan Batealit, Jeporo, digegerno adegan gropyok ning salah siji omahe warga. Penyebabe, enek pasangan udu bebojoan berduaan ning njerone kamar. Yoiku wong wadon umur 44 sing wes duwe bojo, lan wong lanang umur 31 sing jik bujang.

Emak-Emak Bakulan Krupuk Nganggo Motor Sport

Senin (6/12) winginane sempet heboh ning salah siji grup Facebook Info Seputar Jepara. Ning salah siji postingane, enek foto-foto sing nunjukne enek emak-emak bakulan krupuk nganggo motor sport warna pink sing gambare tokoh kartun Hello Kitty.

Berita Terbaru

/