alexametrics
26.3 C
Kudus
Saturday, May 14, 2022

Dalan Peganjaran Diambakno Semeter

KUDUS – Ruas dalan Peganjaran-Jurang wes mulai digarap wingi. Dalan Kabupaten  kui tambah diambakno sak meter. Kualitas aspale meh ditambah apik.

Saka pantauane Jawa Pos Radar Kudus ing lapangan dalan ing sak lore perampatan Peganjaran wes digarap wingi. Ing pinggir dalan wes diterjunke alat berat.

Ing sisi liya, pinggir dalan wes dikeruk pekerja. Kui kanggo ngelebarke dalan Panjang-Besito. Kahanan aspal ing dalan kasebut ugo rusak. Dalan ing diaspal kui wes ngelombang.


Kepala Dinas Pekerjaan Umum dan Penataan Ruang (PUPR) Kabupaten Kudus Arief Budi Siswanto ngomong nak dalan kasebut wes mulai digarap. Awale dalan kui lebare 5 meter, saiki dilebarke dadi 6 meter.
“Wes mulai digarap dalan kui. Panjange kiro-kiro 1,5 kilometer,” katanya.

Baca Juga :  PSKQ Modern Kudus Terkenal Sebagai Pesantren Kaligrafi Indonesia

Penggawean dalan peganjaran iki dianggarke Rp 5 miliar. Sumber danane saka dana alokasi khusu (DAK). Arief ngungkapke dalan ing nggelombang kui bakal ditingkatake kualitase.

Berbarengan karo proyek kui, dalan ruas dalan Besito-Jurang podo digarap. Tapi dalan kasebut anggarane Rp 700 juta. Ruas dalan sing dikerja kurang luwih sekitar 500 meter.

Arief ngarapake pengerjaan kui iso berjalan sesuai rencana lan kualitas. Pihake wanti-wanti para kontraktor ojo ngasi ngurangi kualitas. Kanggo ngecek hal kasebut, dheweke bakal medun langsung ing lapangan kanggo mastike kualitas proyek.






Reporter: Galih Erlambang Wiradinata

KUDUS – Ruas dalan Peganjaran-Jurang wes mulai digarap wingi. Dalan Kabupaten  kui tambah diambakno sak meter. Kualitas aspale meh ditambah apik.

Saka pantauane Jawa Pos Radar Kudus ing lapangan dalan ing sak lore perampatan Peganjaran wes digarap wingi. Ing pinggir dalan wes diterjunke alat berat.

Ing sisi liya, pinggir dalan wes dikeruk pekerja. Kui kanggo ngelebarke dalan Panjang-Besito. Kahanan aspal ing dalan kasebut ugo rusak. Dalan ing diaspal kui wes ngelombang.

Kepala Dinas Pekerjaan Umum dan Penataan Ruang (PUPR) Kabupaten Kudus Arief Budi Siswanto ngomong nak dalan kasebut wes mulai digarap. Awale dalan kui lebare 5 meter, saiki dilebarke dadi 6 meter.
“Wes mulai digarap dalan kui. Panjange kiro-kiro 1,5 kilometer,” katanya.

Baca Juga :  Warga Kudus Kembali Temukan Fosil Gading Gajah Purba saat Panen Kencur

Penggawean dalan peganjaran iki dianggarke Rp 5 miliar. Sumber danane saka dana alokasi khusu (DAK). Arief ngungkapke dalan ing nggelombang kui bakal ditingkatake kualitase.

Berbarengan karo proyek kui, dalan ruas dalan Besito-Jurang podo digarap. Tapi dalan kasebut anggarane Rp 700 juta. Ruas dalan sing dikerja kurang luwih sekitar 500 meter.

Arief ngarapake pengerjaan kui iso berjalan sesuai rencana lan kualitas. Pihake wanti-wanti para kontraktor ojo ngasi ngurangi kualitas. Kanggo ngecek hal kasebut, dheweke bakal medun langsung ing lapangan kanggo mastike kualitas proyek.






Reporter: Galih Erlambang Wiradinata

Most Read

Artikel Terbaru

/