alexametrics
Selasa, 26 Oct 2021
radarkudus

Njawani

Njawani |

Gaji ASN Ora Sido Dipotong

PAMARENTAH Kabupaten Pati (Pemkab) ora sido ngethok gaji pegawai negeri (ASN). Mung nggeser pos belonjo sing resapane...


Terkini